dijous, 26 de febrer del 2015

Últimes activitats a l'Escola

SORTIDA COSMOCAIXA

Hem visitat l'exposició "Parlem de drogues" amb l'objectiu de conscienciar l'alumnat dels seus perills. Se'ns ofereix informació sobre com es torna addicta una persona, quin procés té l'addicció i com les drogues afecten el cervell, els òrgans i la conducta humana.

Però, el Cosmocaixa ofereix moltes opcions lúdiques i instructives, així que ens hem perdut una bona estona per recórrer tots els seus racons.

TALLER D'ORATÒRIA: "DEBAT I APRÈN" 

 Un grup d'alumnes que cursen la matèria optativa "tècniques d'expressió oral i escrita" han participat, per segon any consecutiu, en aquesta iniciativa impulsada des de la Regidoria d’Educació i Universitats de l’Ajuntament de Barcelona.

Els alumnes realitzen tres sessions a l'escola i un acte de cloenda que es va desenvolupar dilluns passat al Paranimf de la Universitat Central de Barcelona. Aquest acte va unir totes les escoles participants, els alumnes de les quals es van enfrontar en un debat que culminava tot el treball anterior.

L’objectiu del programa educatiu “Debat i Aprèn”és ajudar a millorar la capacitat de diàleg, promoure la síntesi d’idees, aprendre a parlar en públic o promoure entre l’alumnat participant el respecte per les opinions dels altres.

PRIMERS AUXILIS


El seminari consisteix en dues sessions que ens ofereixen els alumnes del mòdul professional "Emergències Sanitàries" de la nostra Escola.

Durant aquesta segona avaluació, els alumnes de 1r batxillerat han assistit a la primera sessió dedicada als primers auxilis. La segona se centrarà, sobretot, en el tema de la reanimació.