dijous, 15 d’octubre del 2015

Fira Educativa Britànica

Un cop més se celebra la Fira Educativa Britànica, un esdeveniment anual que tindrà lloc a Barcelona el 21 d'Octubre 2015 (obert al públic de 10h  a 14h i  de 16h  a 19h) a l'hotel NH Constanza, a prop de l'Illa Diagonal.
La Fira és una excel·lent font d'informació per a alumnes que s'estiguin plantejant fer els seus estudis universitaris fora d'Espanya, però també per aquells que vulguin informació sobre cursos d'idiomes, ampliació dels seus estudis en anglès, cursos especials d'accés a la Universitat i moltíssim més. 
Com l'any passat, tornarem a tenir quaranta institucions Britàniques i també tindrem una sèrie de xerrades informatives. Us adjuntem el programa amb sessions generalsquines ajudes econòmiques existeixen, com presentar les notes del batxillerat, com fer la sol·licitud, nivell d'anglès requerit, etc. Seguiu aquest enllaç per obtenir més informació. http://www.britishcouncil.es/en/events/british-education-fair-barcelona
 L'any passat 12 escoles de Barcelona i voltants  van assistir a la segona edició de la Fira d'educació a Barcelona i la van trobar de gran interès. Adjuntem enllaç a un breu vídeo a YouTube https://www.youtube.com/watch?v=gcvCkioVbAw  l'esdeveniment de 2014.
 La Fira és un esdeveniment que permet als assistents tractar amb centres educatius britànics (universitats i centres de FP o Escoles d'Idiomes). L'educació Britànica rep un ampli reconeixement internacional per la seva excel·lència acadèmica, metodologia, qualitat d'investigació i la seva magnífica internacionalització, amb programes capaços d'adaptar-se a la capacitat i nivell lingüístic de cada alumne.


La inscripció és gratuïta i obligatòria. https://es1.edukexhibition.org/ 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada